Trivia Crack Oyunu Soru ve Cevapları

0

Trivia Crack, son zamanlarda oldukça popüler olan ve yaklaşık 100 milyon kişi tarafından indirilmiş, 5 milyon kullanıcı tarafından oylanmış bir bilgi yarışması oyunudur. Tanımadığınız insanlarla bilginizi yarıştırabileceğiniz gibi arkadaşlarınızla düello yada meydan okuma şeklinde yarışabilirsiniz. Klasik ve meydan okuma kısımlarında zaman zaman aynı sorularla karşılaşabileceğiniz gibi sorular aktif olarak güncellemektedir. Çok fazla sorunun olmasının sebebi ise, kullanıcıların da aktif sorular ekleyebilmesidir.


Aşağıda bazı trivia crack sorularının cevapları bulunmaktadır. Sizde yorumlara soru ve cevaplarınızı ekleyebilirseniz herkesin yararlanmasını sağlayıp trivia crack çıkmış sorular kitabını hazırlayabiliriz 🙂 6 alanda  ( Tarih, Eğlence, Bilim, Spor, Coğrafya ve Sanat) soru cevaplarının hepsini yazmamız mümkün olmadığı için sizlerin de desteğini bekliyoruz.

trivia crack oyunu

Trivia Crack Cevapları

1. Hangi spor karbon ayak izini azaltmayı denemek için dünyada 75 yerde yapılır?
Cevap: Kaykay

2. Aşağıdaki dans türlerinden hangisi aynı zamanda bir müzik türü değildir?
Cevap: Tap

3. Bilinen ilk sanat çeşidi hangisidir?
Cevap: Mağara Resimleri

4. Hangisi Kocaeli’nin ilçelerinden değildir?
Cvp: Tuzla

5. Hangi ülkede konuşulan dil diğerlerinden farklıdır?
Cevap: Danimarka

6. Amerika’nın nüfusu en fazla olan şehri neresidir?
Cevap: New York

7. Süleymaniye Camisi’nde kaç adet şerefiye vardır?
CVP: 10 adet şerefiye vardır

8. Hangisi basketbolculara örnek değildir?
Brad Friedel

9. Hangi kağıt boyutu diğerlerinde daha büyüktür?
cevap: A1

10. Sümela Manastırı hangi il sınırları içerisindedir?
Cevap: Trabzon

11. Hangisi altın top ödülü almamıştır?
Soru cevabı: Didier Drogba

12. İstanbulda kardinal külahı görmektense, Osmanlı sarığı görmeyi tercih ederim diyen kişi kimdir?
Cevabı: Notaras

13. Efsane ve Od kitaplarının yazarı kimdir?
Cvp: İskender Pala

14. Muay Thai, Kick boks dövüş sporlarında yüksek seviye tekmeye ne denir?
C: High Kick

15. Hangisi heterojen karışımdır?
Kumlu su

16. Vücudumuzdaki bir kan hücresinin vücudu dolaşıp kalbe geri dönmesi kaç saniyedir?
Cevap: 60 saniye

17. Klor elementi bir ….’dir?
Cevap: ametal

18. Bir ben var bende, benden içeri sözü kime aittir?
Cevap: Yunus Emre

19. Franklin Delano Roosevelt kaç yıl başkanlık yapmıştır?
Cevap: 12 yıl

20. Karbonun atom numarası kaçtır?
C: 6

Trivia crack en çok çıkan soruları sizlerle paylaşmaya çalıştık. Sizler de yorum yaparak soru haznesinin büyümesini sağlayabilirsiniz.

 


Paylaş.

Bir yorumda sen yapmaz mısın?